10 HJÆLPEFULDE TIPS TIL AT BRUGE EN GRAVEMASKINE SIKKERT

At leje en Ramirent gravemaskine er en god mulighed for dem, der ønsker at lave lidt landskabsgartneri, grave et område til en swimmingpool eller enhver anden aktivitet, der er forbundet med at flytte noget land.

Det er dog vigtigt at du sikre dig, at du bruger denne maskine så sikkert som muligt, da den kan være farlig, hvis den bruges forkert.

Her har vi 10 nyttige tips, når du skal bruge en gravemaskine.

  1. Fornøden træning er nødvendig for at sikre, at du har et fundament for viden til at bruge gravemaskinen rigtigt.
  2. Inden du begynder at bruge gravemaskinen til dit projekt, skal du sørge for at have en prøveperiode med den først. Du skal vænne dig til at køre den rundt om et byggeri, praktisere udgravning af huller og bare generelt få en fornemmelse for den bedste måde at arbejde med gravemaskinen på. Det er vigtigt at du notere de tips eller anvisninger, som Kennards medarbejder giver dig med hensyn til at betjene maskinen korrekt, og at du læser manualer eller advarsels klistermærker relateret til det stykke, du specifikt bruger.
  3. Sørg for at afskære en farezone omkring det område, som du planlægger at arbejde med gravemaskinen i. Du skal også sørge for, at ingen kommer ind i dette område, mens maskinen er i drift.
  4. Det bør være indlysende, men sørg for at du ikke graver under eller for tæt på kanten af graven. Dette kan få gravemaskinen til at vælte
  5. Vær opmærksom på den vægt gravemaskinen kan håndtere og overhold disse vægte. Hvis du forsøger at løfte noget tungere, risikerer du at vælte og forårsage skade på dig selv eller andre.
  6. Hvis din gravemaskine har en, kan du med fordel bruge skovlbladet (dozerblade=we also say that in danish if you search on google) som en måde at løfte maskinen op, når du arbejder på ujævnt underlag..
  7. Når du er på farten (rejser=Travelling, but it sounds better to say ”på farten, which mean when you are on the run/When driving etc , skal du sørge for at holde tilbehøret nede, så det ikke stikker i vejret.
  8. Føreren skal være den eneste tilstede inde i gravemaskinen – Du må ikke have andre personer med inde i gravemaskinen.
  9. Vær forsigtig, når du svinger armen rundt – sørg for at gøre dette langsomt og omhyggeligt, vær løbende på udkig efter fodgængere og andre maskiner.
  10. Sluk motoren, når gravemaskinen ikke er i brug.

Øvrige tips

Hav altid sikkerhedssele på, når du tager gravemaskinen i brug, brug også solbriller, hvis der er nogen form for blænding rettet mod dine øjne. Hvis dit syn på noget tidspunkt er nedsat, kan dette have fatale konsekvenser. Du bør også være iklædt passende tøj, så som støvler, handsker og overdækket tøj.