Recent Posts

Hvornår man bør købe eller leje tungt maskineri – fem faktorer at overveje.

download

Du har besluttet, at det er på tide du anskaffer noget tungt maskineri eller lastbiler. Måske har du gang i nogle store kontrakter, eller måske vokser du eller udvider din virksomheds tjenester, eller måske har du bare brug for at udskifte dit nuværende tunge maskineri. Så hvordan kan du afgøre, hvornår du skal købe udstyr og lastbiler, og hvornår du skal leje, hvad du har brug for?

Med fordele og ulemper både ved leje og køb, betaler det sig at evaluere din virksomheds aktuelle situation og muligheder (finansielle og andre) såvel som dine fremtidige planer og at overveje nøje, hvilken metode til erhvervelse af udstyr vil være mest fordelagtig for din virksomhed – og som simpelthen også kommer til at gøre dit liv lettere. Det er helt sikkert, at de indledende omkostninger er en væsentlig faktor i beslutningsprocessen, men de er ikke den eneste – der er flere ting at overveje, når det er tid til at få mere maskineri – anvendelse, tilgængelighed og mere.

Her er en oversigt over nogle af de ting, du bør have i tankerne, før du beslutter, hvornår du skal købe, og hvornår du skal leje, udstyr.

1. Din nuværende økonomiske situation

Dette virker som den mest oplagte faktor at overveje – har du i øjeblikket kapital til at købe eller er det bedre at leje indtil videre? Men du bør se ud over din nuværende situation og projicere dine omkostninger over flere måneder eller år. Selvom det kan være en større engangsudgift at købe, kan udgifterne til at leje hurtigt løbe op og kan over en længere periode ende med at koste dig mere – især hvis udstyret ikke bliver brugt i hele lejeperioden. Og glem ikke: når du ejer, kan du få lidt af din investering tilbage, når du sælger. (Brug den praktiske omkostningslommeregner nedenfor for at finde ud af, hvilken løsning er bedst for din nuværende situation.)

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan reducere de oprindelige finansielle konsekvenser af at købe et stykke maskineri:

Køb brugt maskineri af god kvalitet – når du lejer, betaler du ofte for det nyeste maskineri med den nyeste teknologi. Det kan være billigere at købe velholdt brugt maskineri end at købe nyt, og på lang sigt kan det være mere omkostningseffektivt end at leje.

Finansier købet af dit maskineri – giv din virksomhed lidt ekstra plads, rent økonomisk, ved at finansiere dit køb af maskineri og behold din kapital til at drive din virksomhed – med rentesatser helt ned til 5,99% kan dine afdrag endda være lavere end lejeomkostningerne.

2. Udgifter ved at eje vs. udgifter ved at leje

Det er også vigtigt at anslå omkostningerne til ejerskab af udstyr versus udgifter til leje af udstyr. Med ejerskab kommer vedligeholdelses- og driftsomkostninger, forsikring og andre gebyrer, såsom licenser fra myndighederne, og disse omkostninger varierer naturligvis fra maskine til maskine. Omkostninger til udlejning er generelt inklusive, men i betragtning af, at en udlejer skal tjene penge, bør du overveje, at din lejegebyrer vil inkludere både købsprisen og omkostningerne ved ejerskab, begge med en prisforhøjelse. Du vil sandsynligvis også blive nødt til at betale for at transportere udstyret til og fra lejeforretningen, igen og igen.

Brændstof er en omkostning, der er fælles for både eje og leje, og skal overvejes for begge. Stort set vil en tredjedel af dine samlede udgifter være omkostninger til brændstof.

Tal med din finansielle rådgiver om de mulige skattemæssige konsekvenser (eller fordele) ved at købe eller leje maskineri til din virksomhed. Tip til amerikanske ejere af udstyr: du kan muligvis undgå at betale skat på kapitalgevinster, når du sælger og købe maskineri til din virksomhed. Lær om 1031 Like-Kind Exchanges her.

3. Projektlængde eller job hyppighed

Af alle de ting, man må overveje, kan projektets længde eller hyppigheden af ​​arbejdsopgaver på kalenderen være den afgørende faktor for, om du lejer eller køber maskineri. Hvis det er et kortvarigt job, eller du har brug for et specialiseret stykke maskineri til et enkelt job, kan det give mere mening at leje. Risikoen er naturligvis, at hvis maskinen ikke er i brug for hele tiden, den er lejet for på grund af ændringer i tidsplanen for projektet eller uforudsete forsinkelser, bruger du penge på en maskine, der sidder og venter og ikke tjener dig nogen penge.

Hvis du arbejder på et langvarigt projekt, eller hvis du har flere jobs i kikkerten, vil det sandsynligvis give bedre mening at købe, da lejeomkostninger hurtigt løber op efterhånden som en opgave skrider frem. Og et stykke maskineri, der tjener flere formål (læssemaskiner, gravemaskiner, kompaktlastere, gaffeltrucks, lastbiler osv.), der kan bruges til flere forskellige projekter er alletiders aktiv på enhver arbejdsplads.

4. Tilgængelighed og brug af maskineriet

Den store fordel ved eje dit eget udstyr er, at det er til rådighed for dig 24/7 – “hvis du ejer det, styrer du det”, som man siger. Du kan være klar til uventede ændringer i projekter eller projektplaner, tage på job med et øjebliks varsel og gennemføre projekter med mindre nedetid.

Før du beslutter, om du skal leje eller købe, bør du afveje den potentielle risiko for, at et udlejningsfirma ikke har den maskine, du skal bruge, når du skal bruge den. At eje kan også være et plus for potentielle kunder, som ser maskineriet og ved, at du ikke blot har, hvad der skal til for at gøre arbejdet, men at I har gang i arbejdet og er stabil, troværdig virksomhed.

5. Flåde- og lagerstyring

Man skal også overveje behovet for at holde styr på maskineriet. Hvis du har færdighederne og tiden til det, kan du spare penge i det lange løb ved at købe noget af eller alt dit maskineri og selv tage dig af forsikring, vedligeholdelse, osv. Hvis du ikke har det, kan det være bedre at betale lidt ekstra for at leje. Du vil vide, hvor det er, hvem der kører det, og du kan planlægge opgaver og maskineri i overensstemmelse dermed.

For mere kortsigtede job kan du overveje at leje, men hvis du køber giver det dig ekstra fleksibilitet. Lad os sige, at du forudsiger, at du vil få brug for et stykke udstyr i tre måneder. Hvis jobbet strækker sig yderligere to måneder, har du maskinen til din rådighed. Hvis jobbet slutter, og du beslutter at du ikke behøver den, kan vi hjælpe dig med at sælge den igen på en kommende auktion, så du kan få noget af din investering tilbage. Hyppigheden af ​​vores uforbeholden auktioner på forskellige steder giver dig god mulighed for at styre din beholdning, og endda overskud fra maskineri, du ikke har brug for længere.

Tips, som Ramirent.dk

9 ting du skal vide, før du hyrer flyttefolk

movers-cost

 1. Pas på for lave prisoverslag

Et lusket flyttefirma vil give dig et urimeligt lavt prisoverslag. På dagen for flytningen, vil de gå rundt i huset og sige: “Åh, der er noget af det her ting, der skal pakkes.” Og så vil de opkræve dig en ublu pris for at gøre det. Eller de kan finde på at sige, “Nåh, ja, vi bliver nødt til at tage den her seng fra hinanden.” Og så hænger du på endnu et vanvittigt gebyr.

For at undgå at det sker, skal du sørge for at være så detaljeret og direkte om hver eneste kasse og hvert eneste møbel. Hvis du har tid, så bed flytteselskabet om at komme over til din bolig for at lave overslaget. Det kan godt være, de helst vil gennemgå det hele over telefonen, men du kan nemt blive snydt, hvis du gør det på den måde. Hvis du har møbler, der skal skilles ad og samles igen, skal de være en del af det skriftlige prisoverslag – og flyttefolkene skal være ansvarlige for at have de rigtige skruenøgler og det rigtige værktøj med. Og når du får den endelige regning, skal du gennemse den nøje for at se, om der er eventuelle underlige gebyrer.

 1. Tag kloge beslutninger.

Dit største mareridt vil være at få fat i en flyttemand, der ikke er autoriseret. Ikke alene har han ingen ansvarsforsikring, men hans ansatte har heller ikke arbejdsskadeforsikring. Hvis en af gutterne falder ned af dine trapper med et tungt møbel, er det dig, der skal have fat i checkhæftet, min ven.

 1. Planlæg din flytning med omtanke – hvis du kan.

Fra sidst i maj til august er det meget travlt med folk, der gerne vil flytte, så det er ikke det bedste tidspunkt. Det bedste tidspunkt omkring jul.

 1. Overvej specialiserede flyttefolk.

Enhver kan flytte et klaver eller en snescooter. Men hvis du har kunst i museumskvalitet, skal du ringe til folkene med de hvide handsker.

 1. Gør kort proces med “upålidelige” flyttefolk.

Hvis flyttemændene dukker op, og du ikke rigtig har tiltro til dem – måske har de sagt noget upassende, eller måske ser de ikke så fine ud i kanterne – skal du holde et par ting for øje. Det er en hård branche med hårdt fysisk arbejde, så man skal ikke skue hunden på hårene, om jeg så må sige. Hvis det er et spørgsmål om upassende opførsel, skal du ikke vente to sekunder for at ryge i telefonen med en overordnet. Og gør det før, der er kommet noget på lastbilen.

 1. Beskyt dine ting.

Hvis du ikke kan lide den måde flyttefolkene håndterer dine ting på, skal du sige det lige ud. Sig, “Hov, I gør mig nervøs.” Hvis de smider rundt med tingene eller hvis de virker skødesløse, skal du standse. Advar ham, der beregner omkostningerne om, at du ikke ved, hvad der foregår, men at han vil få krav om skadeserstatning, hvis tingene ikke bliver bedre. Han skal nok få en overordnet derud i løbet af nul komma nul. Der er intet velrenommeret flyttefirma, der ønsker at få problemer.

Husk på, at indholdet af de kasser, du selv pakker, ikke er dækket for skader eller tab, så sørg for at pakke dem så godt du kan. Med hensyn til værdigenstande som smykker eller mindre elektronik, bør du flytte dem selv. Lad os bare sige, at der sommetider er ting, der kan gå “tabt.”

 1. Hold øje med klokken.

Men lad være med at bekymre dig for meget om det, hvis det ser ud til, at de “tager sig god tid.” Mange mennesker har en urealistisk forventning om, hvor lang tid det tager. Folk har klaget over, at de har betalt for tre flyttemænd, men de kan kun se to fyre, der flytter med tingene. Hvor er den tredje? Han er bags i ​​lastbilen, hvor han pakker tingene godt ind. Der er ingen af arbejderne, der er interesseret i at snyde sig fra arbejdet. De vil hellere skynde sig hjem, hvor de kan sidde ned og få sig en øl.

 1. Pas på din egen adfærd.

Visse flyttefolk kan finde på at “straffe” klienterne, fordi de ikke kommer godt ud af det med dem. Hvis de virkelig føler sig mishandlet og udsat for respektløshed, vil de være ude på at komme væk fra den dårlige klient og få jobbet overstået så hurtigt som muligt. De vil ende med at sætte mange flere kasser i garagen, end der skulle have været, mens de mumler, “Lad dem slæbe dem ind i huset selv.” Bare for at være endnu mere provokerende, vil de vende kasserne, så du ikke kan læse etiketterne for at se, hvad der er i dem, eller hvor de hører til. Det værste du kan gøre under en flytning er at være nedladende, behandle folkene dårligt og nægte at lade dem bruge dit badeværelse.

Når folkene kommer om morgenen, skal du fortælle dem lige med det samme, at du giver frokosten. Sommetider har flyttefolkene dårligt med penge eller tid. Denne lille gestus kan gøre holdningen til hele flytningen bedre. Og sørg for at være klar, når flyttefolkene kommer. Vær helt færdigpakket. Derefter skal du sørge for ikke at gå i vejen.

 1. Hold øje med skjulte overdrevne omkostninger.

Luskede flyttefolk vil begynde at tilføje ting, der ikke er med på din prisoverslaget. De vil opkræve dig for hvert eneste flyttetæppe – tæpper er gratis, forresten – og derefter 30 kr. for at pakke tæpperne om møblerne. Eller de vil sige, at visse ting pludselig skal lægges i særlige kasser. Og der kan man se – de koster 50 kr. stykket.

Tips som Axdal Flyt

Tips til at dyrke tropiske planter i drivhuset i haven

hidcote-image_0

Hvis du bor i et køligere område og gerne vil dyrke tropiske planter er den bedste mulighed at dyrke dem i et drivhus, så du kan styre deres omgivelser. Den pragt, man finder i tropiske planter, vil mange mennesker gerne genskabe, når de dyrker planter i hjemme. Ikke desto mindre har tropiske planter brug for et varmt miljø for at trives.

Drivhuset kan være nyttigt i dyrkningen af alle mulige slags stueplanter og i særdeleshed tropiske planter, som du under normale omstændigheder ikke ville kunne dyrke i visse køligere områder. Hvis du er nybegynder inden for drivhusdyrkning eller bare afprøver dine grønne fingre i drivhuset med et par tropiske planter, er her nogle forslag til at hjælpe dig i gang.

 1. Sørg for at bide mærke i, hvilke planter har brug for solskin og hvilke skal have skygge. Brug bakker, der vil give dig mulighed for at flytte dine planter rundt i drivhuset efter behov, og som også giver mulighed for ordentligt vandafløb.
 2. For at passe tropiske planter i et drivhus i haven skal man have særligt fokus på de nødvendige væksttemperaturer og den nødvendige ventilering for til at holde luften fugtig uden at få mug. Balancen kan være svær at finde, da du skal holde drivhuset omkring en bestemt temperatur, som regel mellem 20-30 grader Celsius, mens du på intet tidspunkt lader den gå under 5 grader, og mens du samtidig holder god ventilation.
 3. Et vandingssystem med en meget let bruseeffekt kan også være praktisk, når man har tropiske planter, der skal bruge den rette luftfugtighed til at imitere det nødvendige regnskovsmiljø.
 4. Voksende tropiske planter i drivhuset skal også vandes jævnligt. Det vil som regel være hver anden dag, men de nærmere bestemte vandingsbehov afhænger af hvilken slags planter, du forsøger at dyrke. Her er det vigtigt, at du er opmærksom på temperaturen i dit drivhus, og hvor længe jorden er om at tørre. Højere temperaturer betyder, at jorden skal vandes mere regelmæssigt for at holde vækstmaterialet fugtigt.
 5. Gør plads i drivhuset til at flytte dine tropiske planter ind i og ud af solen. Husk også, at visse tropiske planter, såsom ficus, palmer eller bananpalmer har brug for masser af plads til at vokse.
 6. Det vil være afgørende at holde dine planter rene. Pas planter ordentlig og fjern eventuelt dødt plantemateriale, der kan forekomme omkring dem. Desuden skal du sørge for at inspicere dem for eventuelle skadedyr eller insekter. Få hurtig kontrol over disse problemer for at forhindre dem i at sprede sygdomme til andre planter i drivhuset. Mug kan være et særligt vanskeligt problem, når man forsøger at dyrke tropiske planter i drivhuset, og det bør fjernes øjeblikkeligt, når man ser det.
 7. Det kan også være en god ide at prøve mange forskellige belysningsmuligheder i drivhuset. Visse tropiske planter kan lide kunstigt eller indirekte lys, og nogle har det fint med det filtrerede naturlige lys, man får med drivhuspaneler. Gør dit hjemmearbejde, før du vælger forskellige arter af tropiske planter, til du finder en kombination, der virker bedst i dit drivhus.

Det er et stort arbejde at forsøge at dyrke tropiske planter i et drivhusmiljø, men i det lange løb vil du få belønningen i den glæde, der følger med at dyrke flotte planter, der ikke så tit ses i koldt vejr.

Det er vigtigt at gøre dit hjemmearbejde ordentligt med hensyn til de specifikke planter, du gerne vil dyrke, såvel som de behov, disse planter har hver især. Hvis du holder disse ting i tankerne, vil du finde, at du sagtens kan dyrke tropiske planter i drivhuset med meget beskedne ændringer for at skabe det ønskede miljø til at dyrke tropiske planter i drivhuset fra Hobbydrivhuse.dk.

Tips til at vælge et godt regnskabsprogram

Når teknologi bruges korrekt, kan den være en vidunderlig ting. Men uden tilstrækkelig planlægning, kan teknologien også udgøre et uhyre, der vil skabe ravage i din virksomhed. Dette gælder især din virksomheds regnskabsprogram.

Her er nogle ting at tage i betragtning, før du køber regnskabssoftware til din virksomhed:

Hvad skal det kunne?

Dit første skridt skal være en vurdering af din virksomheds regnskabsmæssige behov. Sælger du varer eller tjenester? Hvis du sælger et produkt, skal dit regnskabssystem være i stand til styre dit lager. Hvis du sælger en tjeneste er et kundestyringssystem endnu en vigtig funktion.

Uanset hvad bør din software kunne klare dine skattemæssige rapporteringskrav, fakturering og lønningsprocesser, ud over de grundlæggende regnskabsprincipper, der kræves for løbende at overvåge salg og omkostninger. Men vær forsigtig! Hvis du køber et alt for omfattende software program, kan du hurtigt komme til at bebyrde din regnskabsafdeling med et uhåndterligt og upraktisk regnskabssystem.

Udvidelsesmuligheder

Vækst bør være en del af enhver iværksætterens plan på lang sigt. Efterhånden som din virksomhed vokser, bør dit regnskabsprogram vokse med. Ved at planlægge for vækst, når du køber din software, vil du spare dig selv unødvendige omkostninger og problemer senere hen.

Mange (men ikke alle) leverandører af regnskabssoftware designer med vilje deres produkter med udvidelse for øje. Nøglen er at finde en, der vil lade dig købe udvidelseskomponenter eller opgradere til et større system til rabatpris.

Det er også vigtigt at købe din software fra et velrenommeret firma, der stadig vil være på markedet, når du er klar til at opgradere. Hvis de ikke længere findes, når det er tiden at udvide dit regnskabssystem, vil du sandsynligvis blive nødt til at starte forfra med et helt nyt system.

Kompatibilitet

Noget andet at overveje er, om din nye software vil være kompatibel med hardware og software, du allerede bruger.

Det mest oplagte kompatibilitetsproblem er, hvorvidt den nye software vil fungere med din computers operativsystem (f.eks. Windows). Derudover skal du vide, om din nye software kan importere data fra dit nuværende regnskabsprogram eller regneark. Hvis du ikke kan importere fra dit eksisterende program, skal du bare være klar over, at du vil blive nødt til at indtaste en vis mængde gamle finansielle data i det nye system, især hvis du skifter til det nye system midt i ​​din virksomheds finansår.

Pris

Pris er altid en overvejelse, og til en vis grad vil effektiviteten af ​​dit regnskabsprogram afhænge af, hvad du er villig til at betale.

Regnskabsprogrammer kan købes for mindre end 100 dollars, men disse programmer har som regel begrænsninger hvad angår kompatibilitet og udvidelsesmuligheder. Mere pålidelige programmer kan koste hundredvis eller endda tusindvis af dollars, afhængigt af størrelsen på ​​din virksomhed.

Regnskabssoftware, ligesom Gratisal.dk er en smart investering for din virksomhed. Hvis din erfaring er som de fleste iværksætteres, vil du finde at det økonomiske udlæg mere end betaler sig ved at forbedre virksomhedens effektivitet og produktivitet.

Den skøre flamboyante livsstil af den fantastiske Kesha

kesha

vibe og karakter af den respektive periode. På den måde Janis Joplin og David Bowie repræsenterede musikscene i fortiden, i øjeblikket, er der kunstnere fra hele verden, der kan kanalisere den samme elektrificerende indflydelse deres forgængere havde på den forrige generation. Dette er, hvor den amerikansk født elektronisk pop musik kunstner Kesha gør hendes tilstedeværelse mærkes. Den talentfulde multi-instrumentalist sanger har været globalt kendt for begge sine kunstneriske evner og energisk på scenen. Det var den samme livlige scenen forestillinger med uhyrlige makeup samt farverige og bizarre kostumer, der erhvervede hende omdømme mest excentriske og spændende personlighed generation. Lige siden hendes musik karriere tog fart, har hun også formået at fremme hendes mode slidt og tilbehør til fans.

Produkter godkendt af kunstneren har altid været stor efterspørgsel over hele verden. Den hurtige salg ud af hendes nye falliske formede par smykker var en klar demonstration af hendes voksende popularitet i hele verden. Punkterne blev alle rapporteret at have solgt ud i løbet af et par dage. Alle øreringe og kæder i sæt af designs var forgyldt og til rådighed for mellem 12 $ og 20 $. Den dyreste 600 $ produkt fra samlingen var kraniet halskæde udformet fra kølig lava. Andre underlige tilbud fra samlingen omfattede rosen ringe, spike manchetter og en tænder armbånd. Den 26-årige pop musik sensation er bestemt til at godkende hendes skraldede stil. Kesha er vegetar og har annonceret offentligt, at hun er en biseksuel. Hun bejlede stor opmærksomhed, da hun tilbød og deltog i juridisk engagement ceremonier for homoseksuelle.

I 2010 Kesha annoncerede sig selv til verden med udgivelsen af hendes album ‘Animal’, der mødtes med meget positive anmeldelser fra hele verden og fået hendes universelle følgende. Den single fra albummet hedder Tik Tok gik på en flere ugers køre i billboard pop chart og også fortjent hende en kontrakt med Casio ure. Kesha er nu en af de mest fremtrædende skikkelser i musikscene til at støtte virksomheden og er nok den største ambassadør for mærket. Sangerinden udførte også viser, hvor hendes tøj og makeup var stærkt inspireret af design af den japanske ur designer. I en energi næret ydeevne på Manhattan Center Stage, var hun alle dækket i glitter og med blå kiss-esque stil inspireret farve over det højre øje. Hun blev også spottet iført en mini kjole og stilethæl sko støvler. Ingen opliver den røde løber helt så storslået som Kesha, sangeren dukkede op for den seneste hændelse i en stilfuld Balmain s læder biker jakke. Dette er et glimrende eksempel på, hvad man kan forvente fra kunstneren så langt som mode er berørt. Den ekstremt smarte læderjakke og en af Kesha foretrukne Casio ure kunne være et perfekt supplement til din voksende garderobe denne sæson.

 

Købervejledning til armbåndsure: Hvilket ur passer til din personlighed?

Ulysse-Nardin-Luxury-Watch

Det siges, at du nemt kan se, hvad en persons personlighed er, ved at se på det model af ur, vedkommende har på. Du kan være sexet, stærk eller feminin, men husk på, at personlighed er alt. Et ur er vigtigt. Det informerer dig om tiden og sørger dermed for, at du er punktlig, og det matcher dit tøj, blandt andre funktioner. Det er et stykke modetilbehør, man simpelthen skal have. Det gør dit udseende virkelig fuldendt.

Men med så mange mærker i urindustrien, som fremstiller forskellige stilarter og designs, bliver det dog en smule udfordrende at vælge det perfekte ur. Hvordan finder du netop det, der passer med din personlighed? Hvordan kan du finde ud af, hvilken model, du skal have på ved lejligheder med forskellige temaer? Lige præcis hvad er det indtryk, du giver med armbåndsuret?

Michael Kors ure er et mærke, der har været på markedet i de sidste tre årtier og længere. Dette betyder, at producenterne og designerne forstår folks behov vel og har arbejdet hårdt på at sikre, at de opfylder alle deres ønsker og forventninger. Hver nævnte model portrætterer en anden personlighed. Det er den måde, du går med dit ur på, der gør, at du altid følger med stilen.

Eksempler på modeller af Michael Kors ure og deres matchende personlighedstyper

• Michael Kors Gold and Black Runway Chronograph ur

Dette er en fornem personlighedstype. Det er et ur, der har en traditionel stil, som med lethed portrætteres af den klassiske sorte urskive plus tallene, som er trykt i en gylden farve. Det moderne touch er, at det ikke har nogen nummerering. Håndværket er upåklageligt med navnet udskrevet lige under 12:00 positionen. Det er et Michael Kors ur, der ligner et fint og veludformet pyntestykke. Det er et yderst holdbart ur, der normalt passer til enhver hudfarve.

• Michael Kors Parker Silver Glitz ur

Denne model er for dem med en prangende og moderne personlighedstype. Den moderne ungdom kigger oftest efter ure, der tiltrækker opmærksomhed. Dette er en model, der vil give dig, hvad du ønsker. Den leveres med en skinnende sølvfarvet urrem af rustfrit stål. Dette går over i en storslået udformet overflade af sølv. Dens urskive er en anden historie. Det er tyndt med skinnende juveler, som er indsat på den udvendige del af urskiven.

Det er et stykke håndarbejde, der giver uret et sofistikeret og elegant udseende. Det er en virkelig prydelse, der vil vende hoveder, når du har det på. Det leveres også i high tech. Det har funktioner, ingen almindelige ure har. Det fungerer virkelig vidunderligt. Hvis du har den moderne og prangende personlighedstype, så lad ikke dette Michael Kors ur gå din næse forbi.

• Mini-Size Rose Gold Lexington 3-Hand ur

Dette Michael Kors ur er for den afslappede dame. Det er en model, der giver dig mere end du beder om. Hvis du har en afslappet personlighed, så har du mødt din ligemand. Dette ur har en rødguld-belagt urkasse, der passer perfekt til en kvinde med et mellemstort håndled. Dets urrem er lavet af rustfrit stål, belagt med rødguld, som gør, at det funkler. Urkassens baggrund er hvid med nummereringen skrevet i rødguld. Dette giver dette Michael Kors ur den perfekte finish.

Kim Kardarshians stilfulde og luksuriøse livsstil – Kan hun virkelig få det hele?!

kim-kardashian-66a

Der er visse produkter til rådighed omkring dig, som du er let lokket blot på det allerførste øjekast. Nu når du finder ud af, at disse produkter er blevet brugt, og godkendt af berømtheder og personligheder, som du tilbeder, du føler dig tvunget til at købe dem med det samme. Kim Kardarshian har over de erhvervede sit ry som ikke kun en af de medlemmer af millionær familie på vej fra Amerika, men også en person, der udviser stor følsomhed, når det kommer til mode år. Hele sit liv har været et hovedformål medier kontrol men hun har gjort et fremragende stykke arbejde for at sikre, at hun altid er i den bedste form og kjoler til perfektion. Den amerikanske tv-personlighed er nu en af de mest ikoniske figurer i de nuværende reality show-programmer og generelle medier.

Hvordan Kim Kadarshian forblive fejlfri på hver vågne time

Det er et spørgsmål, der har forvekslet alle hendes fans og medierne tilhængere. Tja, det er tydeligt, at hun har haft fordel af at være født ind i en latterligt rig familie, men hendes kunstneriske og mode værdi er to træk, hvorfra du kan få lidt inspiration. Kim Kadarshian har fremgang i modebranchen med sine egne dufte og tøj kollektion. Men hun er mest kendt for sportslige et fantastisk udvalg af kjoler, når hun dukker op til arrangementer. For eksempel, tjek hvad hun var iført, da hun dukkede op i at fremme hendes reality show Holde op med Kardarshians. Den saftig skønhed blev set i Tom Ford foråret guld forskønnet sko. Kim har været kendt for sin smukke vellystig figur og stjernen helt berettigede dette renommé ved at bære en delikat olivengrøn Bodycon kjole.

Kim Kardarshian har været dating den berømte talentfulde amerikanske rapper musiker Kanye West og fødte en lille pige flere måneder siden. Den berømthed har bestemt ikke lade den post-graviditet vægt hindre hendes begær efter perfektion, som hun har arbejdet ud kraftigt i et forsøg på at genskabe hendes høje fitness-niveau. Stjernen bedøvet alle hendes fans meget for nylig, da hun dukkede op med sin kæreste Kanye West i en Dujor magasin arrangement på Delano strandklub i Florida. Hun benyttede lejligheden til at bære en ekstremt figursyet endnu elegant hvid kjole. Det var en subtil Anglaise blonde cut kjole, der omfattede lange ærmer og en elegant stil forneden. Denne unikke stil kombination blev meget vel modtaget og rost af både medierne og hendes tilhængere.

Kim Kardarshian har altid været yderst højrøstet om sin beundring for Michael Kors armbåndsur modeller. Hendes kæreste Kanye West er også ry for at være en massiv beundrer af designer ure. Reality show stjerne igen sendt hele medier i vanvid, da hun dukkede op i Las Vegas for at fejre hendes 30 års fødselsdag for et par år siden i en meget stram metallisk sølv kjole.